Grym tolk i Uppsala

Tjena, tjena! Hoppas ni njuter av er tillvaro och har en fantastisk dag! Tänkte tipsa er lite om någonting som faktiskt har hjälpt mig och min familj något så fruktansvärt mycket. Som ni mina följare och läsare vet sedan tidigare så kommer jag ju inte från Sverige utan från Afghanistan så det var lite tufft för både mig samt mina föräldrar när vi var nya här i Sverige. Jag vill dela med mig lite om ett företag som heter NAWA tolk, som hjälpte oss när vi var nya i Sverige och bland annat behövde hjälp med saker som att söka jobb med mera. Vi hade med tolken till olika ställen så att dem kunde översätta det vi sa till stället vi var på och de vi ville förmedla våra ord genom.

Nu tack vare den hjälp som vi faktiskt fick av att tolken kunde förmedla våra ord vidare till olika personer, så har vi kommit så himla långt här i livet i Sverige, och jag kan nog medge, att om vi inte fått hjälp av denna fantastiska tolk, så hade vi nog inte haft det helt fantastiska liv som vi har i Sverige idag.

Jag rekommenderar alla er som vill kunna få hjälp till att konversera från ett persiskt språk att ta kontakt med denna tolken NAWA, som ni kan läsa mer om på deras hemsida som är http://www.persisktolkuppsala.se/.

Med detta vill jag avsluta inlägget, hoppas det kan ha varit till hjälp för någon av er. Ha en fortsatt trevlig dag. Hörs snart!

Du gillar kanske också...