Isaksen Bil & Diesel efterträdare

Jag var på väg hem med bilen efter att ha veckohandlat mat. Två stora papperskassar med mat stod i baksätet och jag hann bestämt inte mer än 500 meter när jag var på väg från affären innan jag fick motorstopp. Jag kan verkligen inget om bilar, men jag visste i alla fall att varningstriangeln låg i bagageutrymmet och jag satte på varningsblinkers. Sedan ringde jag efter min man som kom med den andra bilen, och han bogserade mig sedan till Isaksen Bil & Diesel efterträdare. Jag behövde lämna bilen till en bilverkstad i Vänersborg med omnejd, och då sa min man att vi skulle åka till just denna bilverkstad. Det är min man som har hand om allt som har med våra bilar att göra, och vi hade tydligen fått hjälp av just denna bilverkstad innan, men detta hade jag inte koll på så det var tur att min man hade det. Det visade sig vara en smärre defekt i bilens elektroniksystem, och det var lätt åtgärdat. Personalen hos denna bilverkstad hade mycket att göra, så det är ändå rätt fantastiskt att jag fick hämta bilen efter ett par dagar. Nu vill jag tipsa er som befinner er i Vänersborg om att denna kvalitativa bilverkstad finns, för jag kan aldrig tro att ni som lämnar er bil till dem kan bli annat än riktigt nöjda. Ett extra plus i kanten för deras trevliga kundservice och att de håller priser som står sig väl i konkurrensen. Jag ska avsluta inlägget med att säga att det var en sagolik tur att min man svarade på telefon så han kunde komma och bogsera mig, för det var känslig mat i påsarna som behövde in i kylskåpet och nu slapp jag slänga köttfärsen bland annat.